Traficul rutier blocat pe Valea Oltului din cauza unui tir rasturnat

Traficul este blocat, vineri dimineata, pe Valea Oltului, in localitatea Proieni din judetul Valcea, dupa ce un tir incarcat cu geamuri a derapat si a intrat in parapetul de pe marginea drumului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, Alina Teodorescu, circulatia pe complet blocata, vineri dimineata, si va fi reluata dupa ce tirul va fi scos de pe carosabil, relateaza Digi 24.

Citeste si: TRAFIC RUTIER INCHIS, VINERI, IN CAPITALA. VEZI CARE SUNT ZONELE PE CARE TREBUIE SA LE OCOLESTI

In urma accidentului nu exista victime, insa traficul rutier in zona a fost inchis pentru a putea fi scos TIR-ul.

“Evenimentul rutier soldat doar cu pagube materiale a avut loc in aceasta noapte. Pentru eliminarea tirului de pe carosabil a fost nevoie de blocarea totala a Drumului National 7, pe raza localitatii Brezoi. Lucratorii de la Drumuri si cei de la Politia Rutiera incearca acum sa scoata tirul din parapet, speram ca traficul sa nu fie blocat foarte mult timp”, a spus purtatorul de cuvant.

Initial, angajatii de la Drumuri Nationale au incercat sa scoata autotrenul lasand libera o banda a drumului, insa incarcatura vehiculului este grea si a fost nevoie ca in zona sa fie adus un utilaj mare, iar traficul sa fie complet blocat.

Sursa foto: antena3.ro