Traficul rutier pe DN 1 a inceput sa se aglomereze in zona statiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier pe Drumul National 1 a inceput sa se aglomereze, joi dupa amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, sute de turisti care au petrecut Revelionul la munte intorcandu-se catre Bucuresti si Ploiesti, informeaza Mediafax.

Din cauza aglomeratiei politistii au luat masura devierii circulatiei dinspre Brasov pe DN 1A Sacele – Cheia – Ploiesti. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Georgian Dragan, din cauza numarului mare de autovehicule se circula cu viteza redusa pe ambele sensuri de mers ale DN 1, intre statiunile Comarnic si Azuga.

Traficul rutier este aglomerat, joi dupa-amiaza, si in zona statiunilor Azuga, Busteni si Sinaia, anunta Politia Prahova. Reprezentantii politiei rutiere le recomanda soferilor sa respecte indicațiile agentilor rutieri si sa circule cu prudenta maxima.

Conform datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, 90 de politisti rutieri actioneaza joi pe drumurile nationale si judetene din Prahova, 15 radare fiind amplasate pe aceste tronsoane.

Sursa foto: realitatea.net