Traficul rutier pe DN 66, intre Bumbesti Jiu-Petrosani, inchis timp de cinci luni

Circulatia rutiera pe o portiune de drum din DN 66, intre localitatile Bumbesti Jiu – Petrosani, va fi inchisa incepand din data de 24 iunie pana la inceputul lunii noiembrie.

Decizia a fost luata in vederea efectuarii unor lucrari de reabilitare a sectorului cuprins intre aceste localitati, soferii urmand sa fie afectati de inchiderea drumului in zilele de marti, miercuri si joi, in intervalul orar 9:00-18:00.

CNADNR a auntat intr-un comunicat ca in acest interval circulatia se va desfasura deviat, in ambele sensuri, pentru relatia Targu Jiu – Petrosani si retur pe ruta ocolitoare: DN 67, Targu Jiu – Ramnicu Valcea – DN 7 Ramnicu Valcea – Sibiu – Sebea – Simeria – DN 66 Simeria- Hateg – Petrosani.

Conform comunicatului, in zilele in care traficul rutier este inchis autovehiculele cu regim de circulatie prioritara vor avea acces numai atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta, iar dirijarea si informarea participantilor la trafic vor fi realizate de piloti de circulatie care se vor afla in permanenta la capetele sectorului de drum restrictionat.

Sursa foto: emaramures.ro