Tragedia aviatica din Apuseni: Zeci de prezervative, descoperite in avionul in care a murit Iovan

ACCIDENT AVIATIC APUSENI, TRAGEDIE AERIANA APUSENI, MUNTII APUSENI, COPILOT RAZVAN PETRESCU, RAPORT FINAL, COMISIE INVESTIGATII, CIAS, CONSTATARI, CAUZE, RECOMANDARI, RAPORT OFICIAL, PILOT ADRIAN IOVAN, DECIZII ERONATE, AURELIA ION, ACCIDENT MEDICI APUSENI, ECHIPE DE SALVATORII, CONCLUZII OFICIALE, GIVRAJ SEVER, ALTITUDINE NECORESPUNZATOARE

Descoperire cel putin ciudata in aeronava care s-a prabusit in Muntii Apuseni la inceputul anului, accident in urma caruia studenta la medicina Aura Ion si pilotul Adrian Iovan si-au pierdut viata. Anchetatorii au descoperit zeci de prezervative, insa acest detaliu a fost dat publicitatii abia acum.

Zeci de prezervative au fost descoperite in epava avionului cazut in Muntii Apuseni pe data de 20 ianuarie, informeaza Romania TV. Deocamdata nu  se cunosc alte informatii despre acest detaliu neobisnuit.

Reamintim ca pe 20  ianuarie, un avion de tip Britten – Norman Islander (BN 2) cu sapte persoane la bord s-a prabusit intr-o zona impadurita din Apuseni, in zona Varfului Petreasa, la peste 1.200 de metri altitudine.

Citeste si: PARINTII STUDENTEI AURA ION, AUDIATI LA PARCHETUL GENERAL. VALENTIN ION: A FOST UN SOC SA-MI REAMINTESC

In avion se aflau pilotul Adrian Iovan, copilotul si o echipa de cinci medici de la Institutul Clinic Fundeni si de la Spitalul Elias. Medicii erau transportati la Oradea, unde urmau sa participe la o operatie de prelevare de organe pentru transplant.

Pilotul Adrian Iovan si Aura Ion, ofiter-student, anul V la Institutul Medico-Militar, si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic.

Vineri, 21 martie, parintii si sora Aurei Ion au fost audiati la Parchetul General, constituindu-se parti civile in dosarul in care au fost audiati pana acum 50 de angajati din mai multe ministere si de la ROMATSA.

Sursa foto: antena3.ro