TRAGEDIA de la COLECTIV: ADRIAN RUGINA si CLAUDIU PETRE si-au pierdut viata salvandu-i pe altii

ADRIAN RUGINA (38 de ani), tobosarul trupei Bucium, si CLAUDIU PETRE (36 de ani), fotograf si blogger, si-au pierdut viata in INCENDIUL de vineri seara de la clubul COLECTIV, salvand alti tineri din flacari. ADRIAN RUGINA si CLAUDIU PETRE au iesit initial la timp din club, nevatamati, insa s-au intors in cladire incercand sa ajute alti oameni sa scape din incendiu. Martorii spun ca cel putin 10 oameni au supravietuit datorita celor doi, ei nefiind singurii care si-au riscat sau pierdut viata pentru a salva alti oameni din flacari, informeaza postul de televiziune Digi 24.

Martorii au povestit ca l-au vazut pe ADRIAN RUGINA in timp ce ii ajuta pe alti oameni sa iasa din club. Era o singura usa si aproape 500 de oameni care fugeau din calea flacarilor. Unii oameni erau cazuti la pamant, dar ADRIAN RUGINA  facut eforturi sa ii ridice pe cativa dintre ei. In cele din urma, fumul gros si toxic l-a rapus.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: PRIMELE REZULTATE ALE AUTOPSIILOR. CAUZA PRINCIPALA A DECESELOR

Fotograful si bloggerul CLAUDIU PETRE si-a pierdut si el viata incercand sa salveze alti oameni. Cristi Dorombach, blogger si prieten cu CLAUDIU PETRE, a povestit ca “CLAUDIU PETRE a incercat si a reusit sa salveze alte persoane care erau acolo in club, dar el nu a mai reusit. Eu nu am fost acolo, dar stiu ca prietenii nostri au vazut cum el a fost resuscitat si salvat de catre salvatori si urcat intr-o ambulanta si transportat spre ceva.”

Alin Pandaru, un alt prieten al lui CLAUDIU PETRE, a povestit ca “Claudiu era in interior, l-am vazut abia dupa ce l-au scos pompierii care au intrat cu masti de gaze si l-au scos afara. Ultima oara il vazusem fix cu doua minute inainte sa se intample tragedia. M-am dus, l-am salutat si m-am intos la locul meu, care, din fericire, era mai spre iesire.”

CITESTE SI: DOSARUL TRAGEDIEI COLECTIV: ANCHETATORII AU RIDICAT DOCUMENTE DE LA PRIMARIA SECTORULUI 4

Sursa foto: ziarul ring