TRAGEDIA de la COLECTIV: ASISTENTA EROINA amenintata de “CINEVA FOARTE MARE” sa-si tina gura!

TRAGEDIA de la COLECTIV. De ce au fost proferate amenintari la adresa asistentei medicale de pe ambulanta care a vorbit despre iadul produs in urma INCENDIULUI de la COLECTIV.

Jurnalistul Alexandru Cautis sustine ca ASISTENTA EROINA VIOLETA MARIA NACA a fost amenintata de „cineva foarte mare”.

In acelasi timp, ziaristul face apel la boicotul televiziunilor care incearca sa-i absolve de vina pe vicepremierul GABRIEL OPREA, primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU PIEDONE „si gasca penalilor din UNPR”.

CITESTE SI: CLUBUL EXPIRAT SE INCHIDE! PATRONUL ANDREI SOSA A FACUT ANUNTUL: AM PUS VIATA A MII DE OAMENI IN PERICOL!

In continuare va redam mesajul integral al lui Alexandru Cautis:

„Ceva ce nu ati vazut (si poate nu veti vedea) la multe televiziuni:

Asistenta de pe cea de a doua salvare, care a postat azi acel mesaj emotionant, in care povestea ce Iad a gasit la fata locului si cum au venit prea putine ambulante, cum pacientii sarutau ambulantele si implorau sa-i ia de acolo, a fost amenintata azi de cineva foarte mare. Am vorbit in seara aceasta cu ea, plangea la telefon si mi-a spus acest amanunt greu. Era terifiata de faptul ca poate fi amenintata din cauza ca a povestit cum a decurs salvarea, cu intarziere. Are sufletul incercat de grozaviile pe care le-a vazut, dar mai ales pentru ca i se cere sa ascunda adevarul. Momentan sunt singurul jurnalist cu care a vorbit. Va rog, voi, jurnalistii cinstiti din tara aceasta, vorbiti cu aceasta femeie. Va rog, voi, decidentii cinstiti din aceasta tara, nu ascundeti adevarul. E pacat de bietii tineri!

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: ACTIONARII O DUCEAU BINE MERSI DE PE URMA CASTIGURILOR CLUBULUI INCENDIAT

Iar, voi, telespectatorilor, nu va uitati la posturile TV unde Oprea, Piedone si gasca penalilor din UNPR sunt subtil absolviti de vina! Minciuna televizata este complice la astfel de dezastre!

Pe doamna asistenta o cheama VIOLETA MARIA NACA”,se arata in postarea lui Alexandru Cautis.

Sursa foto: realitatea