TRAGEDIA de la COLECTIV. A murit BATERISTUL GOODBYE TO GRAVITY, BOGDAN ENACHE. BILANTUL a ajuns la 45 de MORTI. UPDATE

Bilantul tragediei din Colectiv a ajuns la 43 de morti, dupa ce alti doi raniti internati la Spitalul “Floreasca” din Capitala au murit duminica dimineata, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse medicale, la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Radulescu, care avea 26 de ani, si un cetatean turc.

UPDATE 18.15 Bateristul trupei GOODBYE TO GRAVITY, BOGDAN ENACHE, A MURIT dupa ce starea sa de SANATATE SE AGRAVASE in timpul transportului catre Elvetia. 

UPDATE 10.25: Inca un barbat, internat la Sptalul de Arsi, a MURIT in noaptea de sambata spre duminica, bilantul tragediei de la CLUBUL COLECTIV ajungand la 44 de MORTI, informeaza postul B1 Tv!

Sambata au murit noua persoane. Doi pacienti de la Spitalul de Arsi au murit ieri, la primele ore ale diminetii, apoi fiind anuntat un nou deces la Spitalul Universitar. In urmatoarele ore, secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca doi pacienti dintre cei transportati in Olanda au decedat, dupa aterizare. In urmatoarele ore au mai murit patru persoane, doua de la Spitalul Floreasca, un tanar de la Spitalul de Arsi si o tanara internata la Spitalul Bagdasar.

Doi raniti internati la Spitalul Floreasca din Capitala au murit in aceasta dimineata, dupa ce alti noua au decedat sambata, sapte in spitale din Capitala si doi in Olanda, unde fusesera transferati.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: INCA 9 RANITI, 7 LA BUCURESTI SI 2 IN OLANDA, AU MURIT SAMBATA. BILANTUL A AJUNS LA 41 DE MORTI. UPDATE

Surse medicale au declarat pentru Mediafax ca la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Radulescu, care avea 26 de ani, si un cetatean turc. Potrivit profesorului Ioan Lascar, incepand din a cincea zi este cea mai grea perioada pentru ranitii in stare critica.

“La toti cei patru decedati din Spitalul Floreasca le-a cedat plamanul. Este perioada complicatiilor majore respiratorii. Este exact cum apare in literatura de specialitate, este o evolutie exact ca la carte. Potrivit literaturii de specialitate, mortalitatea la acesti pacienti este intre 30 si 80 la suta, adica cel putin trei si maxim opt din zece pacienti arsi in stare critica decedeaza. Acum este riscul vital, din cauza complicatiilor majore. Oriunde pe aceasta planeta evolutia este aceeasi. Nu se poate face nimic mai mult”, a precizat Ioan Lascar, seful Clinicii de chirurgie plastica din Spitalul Floreasca.

Sursa foto: realitatea