TRAGEDIA de la COLECTIV: Inca un RANIT in INCENDIUL din CLUB a MURIT. BILANTUL TRAGIC a ajuns la 56 de MORTI

TRAGEDIA de la COLECTIV. Inca o persoana RANITA GRAV in timpul INCENDIULUI produs in urma cu doua saptamani la CLUBUL COLECTIV din CAPITALA a MURIT, luni dimineata, la Spitalul SFANTUL IOAN. Din primele informatii ar fi vorba despre o FEMEIE, noteaza postul B1 Tv.

TRAGEDIA de la COLECTIV. Tanara, in varsta de 18 ani, era internata la SPITALUL SFANTUL IOAN din Bucuresti si avea arsuri pe mai mult de 50% din suprafata corpului, precum si la nivelul cailor respiratorii. De asemenea, tanara a suferit in ultimele zile complicatii de natura renala sau digestiva.

TRAGEDIA de la COLECTIV. In momentul de fata, 52 de victime ale INCENDIULUI din CLUBUL COLECTIV mai sunt internate in spitalele Capitalei, dintre care 12 se afla in continuare in stare critica. In unitatile sanitare din strainatate au fost transportati 38 de pacienti, insa 9 au decedat – trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si unul in Germania.

CITESTE SI: STAREA DE SANATATE A VICTIMELOR DE LA COLECTIV INTERNATE IN SPITALELE DIN CAPITALA

TRAGEDIA de la COLECTIV. In urma INCENDIULUI din CLUBUL COLECTIV au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 17 zile de la TRAGEDIE au decedat alte 29 de persoane, numarul victimelor ajungand, luni, la 56.

TRAGEDIA de la COLECTIV. Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, aproximativ 40 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa noua au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si unul in Germania.

TRAGEDIA de la COLECTIV. Trei raniti in CLUBUL COLECTIV se afla in sectia de terapie intensiva a Spitalului de Arsi, dintre acestia unul in stare grava, scrie Agerpres, care il citeaza pe purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Adrian Stanculea.

TRAGEDIA de la COLECTIV. “Dintre cei trei pacienti aflati in reanimare, doi sunt binisor, speram sa-i transferam pe sectie zilele acestea. Cea de-a treia persoana este in stare grava, tot la ATI’, a spus medicul. Potrivit acestuia, starea celorlalte persoane internate pe sectie este buna.

Sursa foto: adevarul