TRAGEDIA de la COLECTIV: Peste 8000 de persoane au participat la ”MARSUL TACERII” in memoria celor decedati. UPDATE

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv.

UPDATE 15.o2: Aproape 8.000 de oameni au participat la “Marsul Tacerii” in semn de solidaritate fata de victimele incendiului din clubul bucurestean. Dupa ce vor ajunge in fata clubului Colectiv, vei prezenti vor pastra un moment de reculegere.

“Marsul Tacerii” este organizat prin intermediul retelelor de socializare si are ca punct de pornire Piata Universitatii, incepand cu ora 14,00, urmand a se incheia la locul tragediei, clubul Colectiv, de pe strada Tabacarilor, sector 4.

CITESTE SI: TRAGEDIA din COLECTIV. Numarul mortilor a ajuns la 29. Doua victime au decedat duminica, la Bagdasar si Spitalul de Arsi. UPDATE

“Duminica, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anuntati-i si pe ceilalti! Toti sunt bineveniti. Copiati mesajul si publicati-l pe pagina voastra, pentru a fi vazut de mai multa lume”, scriu mai multi utilizatori pe Facebook.

Sursa foto: stirileprotv