TRAGEDIA de la COLECTIV. Numarul MORTILOR a ajuns la 32! O tanara a decedat in cursul noptii trecute

TRAGEDIA de la COLECTIV. Bilantul TRAGEDIEI petrecute la CLUBUL COLECTIV vineri seara a crescut la 32 de morti. In cursul noptii de luni spre marti, o tanara in varsta de 28 de ani internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Sfantul Pantelimon a decedat in urma ranilor si arsurilor suferite in timpul INCENDIULUI de la CLUBUL COLECTIV.

TRAGEDIA de la COLECTIV. La Spitalul Sfantul Pantelimon mai sunt internati doi RANITI GRAV cu sanse minime de supravietuire si alti doi care se afla in stare relativ buna, informeaza reporterul postului B1 Tv prezent la fata locului. Fata care a decedat noaptea trecuta avea arsuri pe mai mult de 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii, transmite postul de televiziune Digi24.

TRAGEDIA de la COLECTIV. Aceasta noua victima avea arsuri de gradele 3 si 4, iar medicii au fost rezervati in ceea ce priveste evolutia starii ei de sanatate inca de la internare, a explicat pentru sursa citata Fiorella Mitoiu, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Pantelimon. Inca doi pacienti sunt in stare grava, cu arsuri de gradul 3 si 4 si cu arsuri de cai respiratorii, la acelasi spital, a mai spus sursa citata.

TRAGEDIA de la COLECTIV. 130 de persoane sunt inca internate in stare grava la spitale din Bucuresti, aproape 90 de pacienti sunt in stare critica. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile. Luni, inca un pacient pierduse lupta cu viata. Era un barbat, singurul ranit ramas neidentificat, internat la Spitalul de Arsi. 27 de tineri au murit chiar in noaptea de 30 spre 31 octombrie cand a avut loc devastatorul incendiu din clubul Colectiv, in timpul concertului trupei Goodbye to Gravity.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul