Cei trei PATRONI ai clubului Colectiv au fost RETINUTI. Sunt acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa. UPDATE

TRAGEDIA de la COLECTIV. COSTIN MINCU, ALIN TANASESCU si CATALIN GANCEA, patronii clubului COLECTIV din Capitala, vor fi adusi, luni, cu mandat la sediul PARCHETULUI GENERAL pentru a fi audiati de procurori in dosarul privind INCENDIUL de vineri seara.

UPDATE 22.44 – COSTIN MINCU, cel de-al treilea asociat al Clubului Colectiv, a fost retinut in aceasa seara, in dosarul privind incendiul in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti.

UPDATE 20:39: PAUL CATALIN GANCEA, un alt patron al clubului Colectiv a fost retinut pentru 24 de ore de catre autoritati.

UPDATE 18:54: ALIN GEORGE ANASTASESCU, unul dintre patronii clubului Colectiv, a fost retinut luni seara de procurorii Parchetului General.

 UPDATE 15.00 Cei trei patroni ai CLUBULUI COLECTIV sunt audiati de procurorii Parchetului General in calitate de suspecti sub aspectul savarsirii infractiunilor de UCIDERE DIN CULPA si VATAMARE CORPORALA DIN CULPA.

“(…) in cursul zilei de astazi, 2 noiembrie 2015, au fost adusi cu mandat numitii COSTIN MINCU, ALIN GEORGE ANASTASESCU si PAUL GANCEA (actionari ai clubului mai sus mentionat) pentru a fi audiati in calitate de suspecti sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

UPDATE COSTIN MINCU, ALIN TANASESCU si CATALIN GANCEA, actionarii de la CLUBUL COLECTIV, au fost adusi la Parchet, insotiti de politisti in civil, pentru a da declaratii in fata procurorilor cu privire la INCENDIUL de vineri noaptea.

STIRE INITIALA

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, COSTIN MINCU, ALIN TANASESCU si CATALIN GANCEA urmeaza sa ajunga in jurul orei 14,00 la PARCHETUL GENERAL.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: ACTIONARII O DUCEAU BINE MERSI DE PE URMA CASTIGURILOR CLUBULUI INCENDIAT

Clubul COLECTIV, situat pe strada Tabacarilor din CAPITALA, este administrat de SC COLECTIV Club SRL, unde, potrivit Registrului Comertului, actionari sunt COSTIN MINCU, ALIN TANASESCU si CATALIN GANCEA.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: PATRONII CLUBULUI INCENDIAT DAU VINA PE ORGANIZATORII CONCERTULUI

Sursa foto: realitatea