TRAGEDIA de la COLECTIV: STAGIARII de la Spitalul de Arsi isi faceau SELFIE cu RANITII din INCENDIU!

Dezvaluirile socante ale medicului de la SPITALUL de ARSI, facute sub protectia anonimatului, continua si sunt facute publice pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan. Acesta povesteste ca pacientii din spital sunt spalati cu apa de la robinet, desi in situatia lor lucrurile nu ar trebui sa stea asa, si ca dupa incendiu erau stagiari care isi faceau selfie cu RANITII din INCENDIUL care a avut loc la CLUBUL COLECTIV, desi acestia trebuiau imediat izolati.

“Am sentimentul ca nu stiu ce sa fac. Sa ma duc sa le spun asta parintilor e ca si cum le-as spune ca le-au murit copiii a doua oara”, afirma medicul pentru ToloRO.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: DEZVALUIRI INCENDIARE ALE UNUI MEDIC DE LA SPITALUL DE ARSI: AU MURIT CU ZILE!

“Defect de supraveghere” soldat cu un mort

Potrivit acestuia, “s-a si muncit mult, dar au existat si zone care n-au functionat”. Medicul da ca exemplu faptul ca, la cateva zile dupa incendiu, o pacienta nu era intubata, asa cum ar fi trebuit. “Am vazut, de pilda, o fata care nu era intubata (…) cateva zile dupa (incendiu – n. red.). Era deja in spital. Si a murit la cateva minute dupa aceea. Eu am spus colegilor ca a fost ‘un defect de supraveghere’, stiu ca suna rau, dar asa cred ca a fost”, afirma sursa.

Medicul reafirma faptul ca starea in care erau RANITII de la CLUBUL COLECTIV nu era diferita de a altora, care au supravietuit unui INCENDIU: “Au fost arsuri normale pentru INCENDIU. Sigur ca alti colegi, de la alte spitale, nu vazusera cazuri de acest gen. Dar declaratiile unor oficiali ca e ceva nemaivazut mi s-a parut ca vor sa spuna altceva. Era ca si cum toata lumea era pregatita pentru mortii care urmau”.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: DOCTORUL ADRIAN STANCULEA CONFIRMA: 3 RANITI AU MURIT DIN CAUZA INFECTIILOR

Acesta sustine ca se putea face mai mult si ca nu totul tine de dotare, asa cum multi ar crede: “Puteam face mai mult. Si nu toate tin de dotare. De pilda, unii STAGIARI isi faceau poze SELFIE cu ARSII dela CLUBUL COLECTIV. In conditiile in care arsii ar fi trebuit sa fie izolati”.

Sursa foto: realitatea