TRAGEDIA de la COLECTIV. Un celebru PSIHOLOG CRIMINALIST face o previziune sumbra: 100 de ani de PUSCARIE

TRAGEDIA de la COLECTIV a indurerat o tara intreaga. Celebrul psiholog criminalist TUDOREL BUTOI estimeaza ca pedepsele in cazul clubului COLECTIV vor insuma 100 de ani de inchisoare pentru toti cei responsabili de aceasta tragedie.

TRAGEDIA de la COLECTIV. “Aici, fara a ma antepronunta, 100 de ani de inchisoare se vor lua. Cu totii, laolalta. Este o infractiune care s-a savarsit din culpa, fara indoiala, faptuitorii nu au intentionat sa faca acest lucru, se prezuma. Dar cei implicati puteau si trebuiau sa previna. Acest lucru este speculat in legi, legat de securizarea acestor stabilimente, si se va cerceta pas cu pas daca acestea au fost respectate. Ancheta va fi lunga, grea, vor fi interogatorii, confruntari, reconstituiri, experimente. Sa asteptam cu incredere ca se va descoperi adevarul”, a declarat TUDOREL BUTOI.

CITESTE SI: INVESTIGATIE: MAI MULTE CLUBURI DIN CAPITALA NU AU AUTORIZATIE PRIVIND SECURITATEA INCENDIILOR

PSIHOLOGUL CRIMINALIST critica modul in care a fost data autorizatia de functionare clubului COLECTIV si subliniaza ca acesta nu ar fi obtinut niciodata aviz ISU.

TRAGEDIA de la COLECTIV. „Ce e aia declaratie pe propria raspundere, cine esti tu sa stii cum se va propaga focul, daca instalatia electrica face scurt-circuit? Ce raspundere e aia? Uitati-va la avizul lui Piedone – pe care il salut, sigur ca nu se simte confortabil – pentru restaurant bar. Pai restaurant bar a fost acolo, in noaptea asta nenorocita? Isi fac loc, cu suspiciunea rezonabila a mitei, pentru a obtine diverse aprobari si obiectele de activitate sunt schimbate. Nu dadea niciodata ISU aprobare pentru o astfel de spelunca, niciodata”, a spus TUDOREL BUTOI la postul de televiziune Digi 24.

Sursa foto: adevarul