TRAGEDIA din COLECTIV: 350 de oameni au cantat in Piata Universitatii in memoria victimelor

La trei saptamani de la tragedia din clubul Colectiv in care 58 de persoane si-au pierdut viata, aproximativ 350 de persoane s-au intalnit in Piata Universitatii pentru un concert dedicat victimelor de pe 30 octombrie.

Mai multi tineri cu chitare au cantat in centrul Capitalei melodii ale mai multor interpreti cum ar fi: Valeriu Sterian, Leonard Cohen, Pink Floyd, Metallica, Phoenix si Cargo.

Evenimentul a fost anuntat pe Facebook si a inceput la ora 19.30. In jurul lor au fost candele aprinse si bannere cu mesaje protestatare.

Dupa protestele din urma cu doua saptamani cand mii de oameni au iesi in strada pentru a cere dreptate pentru victimele de la clubul Colectiv au mai ramas doua bannere pe care scrie “Desteapta-te romane, ca am inceput sa murim pe bune” si “Tara arde, ciolanul se imparte!”.

CITESTE SI: TRAGEDIA de la COLECTIV. Inca o TANARA a pierdut lupta cu viata. BILANTUL NEGRU a ajuns la 58 de MORTI

Persoanele prezente in Piata Universitatii au venit pregatite cu versuri speciale dedicate victimelor din Colectiv, versuri ce au fost anuntate pe pagina de Facebook a evenimentului.

CITESTE SI: MINISTRUL SANATATII: Ce s-a intamplat la Colectiv e o situatie cu totul exceptionala; s-au luat masurile potrivite

“Muzica ne-a scos in strada, muzica ne va tine in strada. Fara scene si amplificare. Unplugged. Multe chitare, voci bune si liniste pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferinta, pentru a ne plange mortii, a ne ruga pentru supravietuitori si a celebra viata” – mesajul transmis pe contul de Facebook al comunitatii ColectivUnplugged.

Sursa foto: gandul