TRAGEDIA din COLECTIV: ANDREI GALUT, transferat la o clinica din Germania. Cum se simte solistul trupei Goodbye to Gravity

Starea singurului supravietuitor al trupei “Goodbye to Gravity” care a concertat in clubul Colectiv in seara de 30 octombrie 2015, aradeanul ANDREI GALUT, este relativ buna, spune cumnata acestuia, artistul fiind transferat in Germania si invatand din nou sa isi foloseasca mana dreapta.

Cumnata lui ANDREI GALUT, Nicoleta Belean, a declarat ca artistul se afla intr-o clinica din Germania pentru recuperare fizica, dupa ce a fost transferat din spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde a suferit mai multe interventii chirurgicale, informeaza Mediafax.

ANDREI GALUT invata sa-si foloseasca din nou mana dreapta, care a fost cea mai afectata in urma incendiului, iar in Germania urmeaza proceduri de recuperare fizica, masaje si tratamente, insa pentru moment medicii nu pot spune cand Andrei se va putea intoarce acasa.

“Starea lui Andrei este relativ buna, avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat. In acest moment, el este in Germania la o clinica de recuperare dupa trauma pe care a suferit-o si se reface, i se aplica tot felul de proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si tot ceea ce inseamna recuperarea indeosebi a mainii drepte, care a fost cel mai grav afectata. Medicii nu pot sa aprecieze in acest moment cat va mai dura acest tratament, de la o zi la alta constata ce anume mai trebuie facut si nu pot sa faca niciun fel de aprecieri privind durata acestuia”, a spus Nicoleta Belean.

CITESTE SI: HALUCINANT! Un tanar decedat la COLECTIV, citat sa se prezinte la POLITIE!

Andrei a mai suferit arsuri si pe alte parti ale corpului, inclusiv in zona capului, dar cele de la mana sunt cele mai grave.

Conform sursei citate, artistul umbla, se hraneste si vorbeste.

Singurul supravietuitor al trupei “Goodbye to Gravity” este insotit in permanenta de catre mama sa.

ANDREI GALUT este solistul trupei “Goodbye to Gravity”, care a concertat in clubul Colectiv in seara de 30 octombrie 2015, cand in urma incendiului izbucnit in club si-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 au murit in incendiu, 25 in spitalele din tara si 12 in spitalele din strainatate.

Sursa foto: click