TRAGEDIA din COLECTIV: O echipa medicala din Israel opereaza la Bagdasar, urmand sa mearga si la SUUB

O echipa medicala din Israel opereaza la Spitalul Bagdasar Arseni victime ale incendiului din Clubul Colectiv, urmand ca apoi, tot in cursul zilei de duminica, sa ajunga la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a anuntat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, aflat la SUUB.

In aceasta dimineata,  NICOLAE BANICIOIU a confirmat moartea a altor doua persoane din randul celor raniti, precizand ca numarul celor care se afla in stare grava este destul de mare.

“Din pacate aceste informatii (despre cele doua decesuri – n-r ) sunt reale. 35 de pacienti sunt in stare critica, iar pe langa acestia sunt altii in stare grava. Numarul lor este destul de mare, se aprope de 90 de pacienti”, a declarat acesta.

CITESTE SI: TRAGEDIA din COLECTIV. Numarul mortilor a ajuns la 29. Doua victime au decedat duminica, la Bagdasar si Spitalul de Arsi. UPDATE

Un pacient ranit in incendiul de la clubul Colectiv din Capitala a decedat duminica dimineata la Spitalul “Bagdasar Arseni”si inca o victima  la spitalul de Arsi din Capitala. Numarul mortilor a ajuns la 29. 

Totodata ministrul a declarat ca toate persoanele decedate au fost identificate. La Spitalul de Arsi mai exista o singura persoana despre care nu se cunosc detalii.

Sursa foto: agerpres