TRAGEDIA din COLECTIV: Un sobor de 6 preoti a tinut, in fata clubului, o slujba de pomenire

Un sobor de sase preoti a tinut, in fata clubului Colectiv, o slujba de pomenire pentru victimele incendiului din 30 octombrie, informeaza B1 TV. 

Doua luni s-au scurs de cand tinerii au plecat de langa noi, insa lumanarile continua sa arda in locul tragediei. N-au fost putini cei care au venit sa aduca o coroana de flori in memoria zecilor de victime si sa se roage pentru sufletul lor alaturi de fetele bisericesti. 

63 de tineri si-au pierdut viata intr-una din cele mai mari tragedii din istoria Romaniei. Altii sunt inca internati in spitale si se lupta pentru viata lor.

CITESTE SI: ALIN ANASTASESCU, plasat in AREST la DOMICILIU. Decizia este definitiva

La doua luni de la evenimentul care a indoliat o tara intreaga, la Colectiv, locul infernului, inca ard lumanari si vin rude sa-si planga persoanele pierdute.

Intre timp, Guvernul a organizat in memoria victimelor tragediei o expozitie. Fotografiile Teodorei Maftei, ale lui Alex Chelba, ale Andradei Mihailescu, Catalin Ilnitchi, Claudiu Petre, ale lui Cristian Mitroi, ale lui Liviu Emil Zaharescu, Mihai Anghel, Miluta Flueras si ale Roxanei Boghian sunt expuse la Palatul Victoria.

CITESTE SI: Doua luni de la TRAGEDIA DE LA COLECTIV. Un eveniment de comemorare a victimelor va avea loc in aceasta seara

Este vorba despre 20 de imagini inedite surprinse de victimele tragediei din 30 octombrie.

Sursa foto: rador