TRAGEDIE de 1 MAI. O TANARA a MURIT intr-un ACCIDENT RUTIER la SOMESUL RECE

Un accident soldat cu moartea unei persoane a avut loc vineri, 1 mai, in localitatea clujeana Somesul Rece. Nenorocirea s-a produs in Somesul Rece, pe un teren accidentat, dupa ce doi tineri, care se aflau intr-un vehicul de teren tip ”Buggy”, s-au rasturnat in timp ce incercau sa urce o panta abrupta, informeaza citynews.ro.

”In jurul orei 12.30 politia a fost sesizata cu privire la faptul ca in zona montana, in apropierea drumului judetean 107S, a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Suceagu. Din primele informatii reiese ca victima era pasagera intr-un vehicul off-road, condus de un barbat de 34 de ani”, a declarat purtatoarea de cuvant a IPJ Cluj, Simona Virci.

CITESTE SI:  ARAD: DOI MORTI si TREI RANITI in urma unui grav ACCIDENT RUTIER produs pe DN 79A 

Medicii sositi de urgenta la fata locului n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viata fetei, care a murit strivita de masina. Potrivit anchetatorilor, vehicului de teren era improvizat, iar cei doi nu purtau echipament de protectie. Pentru a preveni astfel de accidente, politistii le recomanda celor pasionati de off-road sa foloseasca vehicule dotate pentru astfel de activitati, sa poarte echipamente de protectie corespunzatoare si sa fie precauti cand isi aleg traseele.

Sursa foto: adevarul.ro