Tragedie Hunedoara: Un polițist chemat să alunge un mistreț a omorât un om

Tragedie Hunedoara. Un agent de poliție s-a prezentat, miercuri seară, la sediul Poliției Petrila pentru a anunță că, din greșeală, a împușcat un bărbat. Polițistul fusese chemat de fiul victimei să alunge un mistreț care intrase în gospodărie, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al județului Hunedoara, miercuri seară, la sediul Poliției din Petrila s-a prezentat un agent de poliție, de 43 de ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 17.45, a fost solicitat de un prieten din orașul Petrila să alunge un mistreț care pătrunsese în gospodăria sa, într-o zona izolată din orașul Petrila.

“Barbatul a mai relatat faptul că, manipulând necorespunzător armă de vânătoare pe care o deținea legal, a împușcat mortal un bărbat de 66 de ani, din Petrila, tatăl persoanei care l-a solicitat să alunge mistrețul”, se arată în comunicat.

In urmă sesizării, la fața loculului s-a deplasat o echipă coordonată de un procuror criminalist din cardul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, care face cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa foto: realitatea