TRAGEDIE in Azuga: O TURISTA A MURIT, iar o alta este in stare grava dupa ce au cazut cu un ATV in rau. UPDATE

O TURISTA din Bucuresti A MURIT, sambata dupa-amiaza, iar o alta este in stop cardio-respirator, dupa ce ATV-ul cu care circulau pe un drum forestier din Masivul Bucegi a cazut in raul Azuga.

UPDATE 23.00: Turista din Bucuresti ranita intr-un accident de ATV pe un drum forestier din Masivul Bucegi a fost resuscitata si se afla la Spitalul Orasenesc din Sinaia, unde primeste ingrijiri, medicii de la aceasta unitate propunand ca ea sa fie transferata la un spital din Ploiesti.

Femeia, in varsta de 27 de ani, care s-a rasturnat cu ATV-ul pe Valea Azugii din Masivul Bucegi, a fost resuscitata si dusa cu ambulanta la Spitalul Orasenesc din Sinaia, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Prahova, Georgian Dragan.

Surse medicale au declarat ca starea femeii este grava, ea suferind multiple traumatisme si leziuni dupa ce a fost prinsa sub ATV-ul rasturnat in apele raului Azuga, iar medicii de la Spitalul Orasenesc din Sinaia au propus transferarea acesteia la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, doua turiste in varsta de 27 de ani care se plimbau cu un ATV pe un drum forestier din Valea Azugii au cazut cu vehiculul in raul Azuga.

Citeste si: TRAGEDIE in Bihor: Un ADOLESCENT de 16 ani s-a INECAT intr-un lac de acumulare

Una dintre femei A MURIT pe loc, iar cealalta este in stop cardio-respirator, la ora transmiterii acestei stiri medicii incercand sa o resusciteze, potrivit Mediafax.

Citeste si: Elevul OLIMPIC disparut a fost gasit MORT

Conform poliţistilor, acest caz nu este clasat drept un accident de circulaţie, intrucat femeile nu se aflau pe un tronson din categoria drumurilor publice. Poliţia a deschis dosar penal in acest caz pentru ucidere din culpa.

Sursa foto: provinciala.ro