TRAGEDIE in Bihor: Un ADOLESCENT de 16 ani s-a INECAT intr-un lac de acumulare

Un ADOLESCENT de 16 ani, care a alunecat joi in apele lacului de acumulare de la Tileagd, cautat de mai multe echipaje de salvare, a fost gasit mort si scos la suprafata de pompierii din Alesd, judetul Bihor.

Alerta la 112 a fost data la ora 9,50 de o femeie care se afla in zona barajului de la Tileagd, a declarat Camelia Rosca, purtator de cuvant al ISU Crisana, citata de Agerpres.

Potrivit acesteia, baiatul a fost vazut, impreuna cu alti cativa tineri, circuland pe deasupra unei conducte. Din neatentie, el a alunecat si a cazut in apa, intr-o zona a barajului care masoara o adancime de aproximativ 15-16 metri.

Citeste si: Adolescent de 17 ani MORT IN ACCIDENT RUTIER pe soseaua Mihai Bravu

In salvarea baiatului au sarit imediat doi barbati, insa nu au reusit sa-l gaseasca, apa fiind si foarte rece. Cei doi au avut nevoie de ingrijiri din partea personalului medical trimis la fata locului, pentru ca dadeau semne de hipotermie, a mai spus oficialul ISU.

Citeste si: Un ADOLESCENT de 16 ani a murit ELECTROCUTAT in Gara Baneasa

La fata locului s-au deplasat echipa de cautare si salvare din cadrul Statiei de Pompieri de la Alesd, un echipaj de prim-ajutor, un echipaj de scafandri si masina de Terapie Intensiva Mobila de la Oradea.

“Pompierii militari de cautare-salvare de la inec din statia Alesd care l-au cautat din barca pneumatica, chiar in perimetrul vizat, l-au gasit in mai putin de doua ore si l-au scos la mal. Din nefericire, medicii au constatat decesul baiatului,” a mai spus Camelia Rosca.

Sursa foto: bihor.ro