TRAGEDIE IN CLUJ: O ADOLESCENTA de 16 ani a fost gasita STRANGULATA in curtea casei sale

Politia Cluj si Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au deschis anchete dupa ce au fost sesizati ca o ADOLESCENTA de 16 ani, din comuna Rachitele, a fost gasita STRANGULATA, joi seara, in curtea casei in care locuia.

Potrivit purtatorului de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Cluj, Alina Chiorean, inspectorii au declansat o ancheta pentru a stabili daca fata, care a fost gasita STRANGULATA cu un leagan din material textil, a decedat ca urmare a neglijentei parintilor, care mai au in grija alti trei copii.

Citeste si: Iasi: COPIL de 7 ani, in coma la spital, cu urme de STRANGULARE

“Am fost sesizati cu privire la acest caz, deja avem in teren o echipa formata din asistent social si psiholog, acestia acorda consiliere psihologica familiei, sa ii ajute pe membrii acesteia sa depaseasca momentele traumatizante. Daca se va dovedi ca minora si-a pierdut viata ca urmare a neglijentei grave a parintilor, se va lua in calcul decaderea din drepturile parintesti, pentru ca mai au in grija trei copii, insa noi nu militam pentru institutionalizarea copiilor, ci pentru mentinerea acestora langa familii”, a declarat Alina Chiorean, citata de Mediafax.

Citeste si: A fost IDENTIFICAT ucigasul fetitei de 10 ani din Maramures: Criminalul a fost arestat preventiv

Si Politia Judeteana Cluj a deschis o ancheta in acest caz.

Sursa foto: ultimele-stiri.eu