TRAGEDIE in Columbia: Treizeci si unu de COPII AU ARS DE VII intr-un autocar

Treizeci si unu de COPII AU ARS DE VII, iar alti 24 au fost grav raniti duminica, in nordul Columbiei, dupa ce autocarul la bordul caruia se aflau a luat foc, a anuntat filiala locala a Crucii Rosii, potrivit Mediafax.

Alte 25 de persoane, inclusiv un adult, au fost ranite si au suferit arsuri grave in incendiu, langa orasul Fundacion, in departamentul Magdalena, a precizat aceeasi sursa.

“Ranitii prezinta arsuri de gradul doi sau trei, iar multi se afla intr-o stare critica”, in spitale din regiune, potrivit Crucii Rosii.

Un prim bilant anunta 20 de victime. “Este vorba despre membri ai Bisericii Pentacostale”, a anuntat presedintele columbian Juan Manuel Santos intr-o reuniune electorala, la Bogota.

Citeste si: TRAGEDIE Turcia: Peste 200 de morti si alte cateva sute de MINERI blocati in subteran. UPDATE

Vehiculul, care transporta COPII cu varste cuprinse intre unul si opt ani, “a explodat catre pranz in regiunea Fundacion, iar dupa aceea a fost distrus in intregime de un incendiu”, a declarat un reprezentant al politiei locale.

Operatiunile de salvare au continuat duminica, pentru recuperarea corpurilor calcinate ale COPIILOR, care reveneau de la o ceremonie religioasa.

Putine informatii au reusit sa apara despre circumstantele si cauzele accidentului.

Citeste si: Explozia de la Volgograd, un nou bilant: 12 morti si 28 de raniti

Soferul autobuzului, care a disparut de la locul dramei, ar fi fost vazut cu un bidon de benzina cu putin timp inainte de drama. Initial politia a anuntat ca a fost vorba despre o problema mecanica.

Sursa foto: elspectador.com