TRAGEDIE IN DEJ: Doi COPII care se jucau pe vagonul unui marfar au fost ELECTROCUTATI

Doi COPII care s-au urcat luni seara pe un tren marfar din gara CFR Dej au fost ELECTROCUTATI, unul dintre ei fiind in stare grava.

In urma apelului la numarul de urgent 112, o ambulanta de la Dej s-a deplasat in localitatea clujeana Caseiu, potrivit someseanul.ro. Medicii ajunsi la fata locului au gasit un COPIL de 15 ani ELECTROCUTAT. Dupa ce i-au acordat ingrijiri medicale, l-au transportat de urgenta la Spitalul Municipal Dej.

In acelasi timp un echipaj SMURD s-a deplasat in gara Dej unde a fost gasit celalalt COPIL de aproximativ 12 ani.

Citeste si: SUCEAVA: Doi copii au ajuns la spital dupa ce s-au PRABUSIT de pe o schela

Din primele informatii se pare ca cei doi se jucau pe trenul marfar. La un moment dat, trenul s-a pus in miscare, iar cei doi COPII s-au ELECTROCUTAT. Unul dintre COPII a cazut de pe vagon imediat ce a fost ELECTROCUTAT, in timp ce celalalt, un baiat de 15 ani, a fost carat pe tren la o distanta de aproape zece kilometri, pana in statia CFR din localitatea clujeana Caseiu.

Baietelul de 15 ani este in stare grava, el suferind arsuri pe aproape intreaga suprafata a corpului. Amandoi au fost adusi la Spitalul Municipal Dej, de unde au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente Infantil din Cluj-Napoca.

Citeste si: Elevi ELECTROCUTATI in judetul Caras Severin! Ambii sunt in STARE GRAVA

Cei doi minori locuiesc pe strada Sarata din Dej. Chiar daca numele lor sunt asemanatoare, cei doi nu sunt rude.

Copilul de 15 ani este in stare critica, iar medicii de la Cluj iau in calcul ca acesta sa fie transportat de urgenta la Bucuresti, la spitalul de arsi. Minorul a suferit arsuri extinse pe membrele superioare, torace, abdomen, membrele inferioare si bilateral faciale, de gradul II pe III.