TRAGEDIE IN FOCSANI: un adolescent de 17 ani a murit ELECTROCUTAT in PARC

Un adolescent de 17 ani din localitatea vranceana CAMPINEANCA a murit ELECTROCUTAT, miercuri noapte, intr-un PARC DIN FOCSANI, dupa ce ar fi mers SA-SI FACA NEVOILE in zona unei cladiri dezafectate.

Potrivit anchetatorilor, o femeie care trecea, miercuri noapte, in jurul orei 23.45, prin Parcul Nicolae Balcescu, din Focsani, a observat trupul unui tanar cazut la pamant si a anuntat Politia, potrivit Mediafax.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca tanarul, care avea 17 ani si era din localitatea Campineanca, s-ar fi ELECTROCUTAT LA CABLURILE UNUI PANOU ELECTRIC de pe peretele unei cladiri abandonate din parc, unde in urma cu mai multi ani a functionat un local.

CITESTE SI: ACCIDENT GROAZNIC: UN BARBAT A MURIT DUPA CE A FOST CALCAT DE TREI ORI PE TRECEREA DE PIETONI

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, adolescentul a mers in zona cladirii respective pentru a-si face nevoile si A ATINS FIRELE ELECTRICE, electrocutandu-se.

Purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, a declarat ca cercetarile in acest caz continua pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor in care a murit adolescentul.

Sursa foto: radioresita