TRAGEDIE in FRANTA: INCENDIU intr-un BAR din ROUEN, soldat cu 13 MORTI

TRAGEDIE in FRANTA. Un INCENDIU intr-un BAR din ROUEN a ucis cel putin 13 persoane, anunta The Guardian, citat de Mediafax. Alte sase persoane au fost ranite. Focul a pornit in subsolul barului Cuba Libre, acolo unde se tinea o petrecere privata. Cel putin sase persoane au fost salvate si primesc ingrijiri in urma ranilor suferite.

Pompierilor sositi la fata locului pentru interventie le-a luat 30 de minute sa stinga focul. Incendiul s-ar fi declansat dupa ce lumanarile tortului au fost aprinse la inaltime, flacarile raspandindu-se in tavan. Secretarul general al prefecturii Seine-Maritime, Yvan Cordier, sosit la bar, a sustinut ca serviciile de urgenta au “intervenit foarte repede”.

Lawrence Labadie, procuror adjunct local, a declarat pentru Paris-Normandie ca incendiul pare sa fi fost un accident si ca rezidentii care au crezut ca a fost o explozie au auzit, probabil, paharele de sticla spargandu-se. Bernard Cazeneuve, ministrul francez de Interne, a declarat ca o ancheta judiciara este in curs de desfasurare in acest caz.

Sursa foto: le meridien