Tragedie in Giurgiu. Doi copii s-au inecat in raul Arges, matusa lor este de negasit

Tragedie in Giurgiu. Doi copii, de 6 si 11 ani, s-au inecat in apele raului Arges, iar matusa lor, de 24 de ani, este de negasit si cel mai probabil s-a inecat. Cei doi copii au murit dupa ce medicii au incercat aproape o ora sa-i readuca la viata prin manevre de resuscitare.

Curentii raului Arges sunt foarte puternici, din cauza precipitatiilor frecvente din ultima perioada, si numai inconstienta a provocat aceasta tragedie. Baiatul, in varsta de 6 ani, era cu familia, si la un moment dat a intrat in apa sa se joace. Aproape instantaneu a fost luat de curentii raului Arges. Sora lui, in varsta de 11 ani, a vazut intreaga scena si a incercat sa-si salveze fratele, insa a fost si ea luata de curenti. Cateva momente mai tarziu, matusa lor a intrat si ea in apa, cu gandul de a-i salva pe micuti, numai ca neatentia de a-i lasa pe copii nesupravegheati s-a transformat intr-o tragedie.

Cand a fost scoasa din apa de martori, fetita avea pulsul foarte slab. Localnicii spun ca fetita abia respira, iar fratele ei nu mai avea puls cand a fost scos din apa. O adevarata tragedie, tinand cont de faptul ca matusa lor este in continuare cautata de cei de la ISU Giurgiu, iar sansele de a o gasi in viata sunt foarte mici.

Atentie unde va scaldati. Statisticile sunt ingrijoratoare, din cele 28 de interventii desfasurate de scafandri in vara trecuta, 19 au fost cu final tragic.

Foto: RTV