TRAGEDIE in Ilfov: Trei barbati au MURIT, iar alti doi sunt in stare GRAVA dupa ce au participat la o cursa ilegala de motociclete

Trei barbati au MURIT, iar alti doi sunt in stare GRAVA la spital dupa ce au luat parte la o cursa ilegala de motociclete, in localitatea ilfoveana Ghermanesti.

Vinovat de accident este unul dintre cei morti. Acesta avea 240 km/h, cand a pierdut controlul motocicletei si a intrat intr-un grup de oameni care venisera sa asiste la cursa ilegala. Doi dintre spectatori, ambii in varsta de 25 de ani, au murit pe loc, in timp ce faptasul a murit la spital.

Citeste si: ACCIDENT in Ilfov: Un sofer a ajuns cu masina in DAMBOVITA din cauza vitezei

Tot la spitalul Floreasca au fost transportate alte doua persoane care acum se afla in stare foarte grava. Prima are lovituri la cap si torace si membrele inferioare fracturate, iar a doua are fracturi multiple atat la picioare, cat si la maini.

Citeste si: ACCIDENT GRAV la ARAD: Doua persoane au MURIT, alte zece sunt RANITE

“Din cate stiu, erau sase baieti pe margine. Stateau de vorba si motocicleta care a venit in viteza – acul este blocat la 240 km pe ora – a venit pe o roata. Cand a pus-o jos, nu a vazut in fata si a intrat direct in ei”, a declarat Marian Paun, un prieten al motociclistului.

Cursa ilegala a avut loc vineri noaptea, pe drumul care leaga Ghermanesti de autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Sursa foto: romaniatv.net