TRAGEDIE in PAKISTAN: Zeci de OAMENI au MURIT STRIVITI dupa coliziunea dintre un camion si un autocar

TRAGEDIE PAKISTAN. Un grav ACCIDENT rutier s-a petrecut duminica dimineata in sudul PAKISTANULUI, in urma caruia cel putin 42 de PERSOANE si-au PIERDUT viata si mai mult de 20 au fost raniti in urma COLIZIUNII FRONTALE dintre un autocar si un camion, au anuntat autoritatile pakistaneze, informeaza Ziare.com.

TRAGEDIE PAKISTAN. TRAGICUL ACCIDENT rutier a avut loc in apropiere de orasul Sukkar aflat la o distanta de aproximativ 425 de kilometri nord de metropola economica Karachi, in provincia meridionala Sind.

Citeste si: Turcia: Accident de autobuz soldat cu 21 de morti si 26 de raniti 

AUTOCARUL plin cu PASAGERI se indrepta spre orasul Karachi in momentul in care a intrat in coliziune FRONTALA cu trailerul, au precizat responsabili ai politiei locale, noteaza Ziare.com.

TRAGEDIE PAKISTAN. “Cel putin 42 de PERSOANE au MURIT si 17 au fost RANITE. O mare parte dintre victime au fost STRIVITE in urma COLIZIUNII extrem de violente”, a declarat Fida Hussain, seful politiei locale, bilant confirmat si de un alt oficial al politiei pakistaneze.

Citeste si: TREN DERAIAT CHICAGO: Cel putin treizeci de persoane au fost ranite 

Potrivit sursei citate, Pakistanul este unul dintre statele cu o rata ridicata a ACCIDENTELOR RUTIERE, dar cele soldate cu multe victime sunt mai rare. 

Sursa foto: bbc.co.uk