TRAGEDIE in Ramnicu Valcea: Un barbat imobilizat la pat a ARS DE VIU

DRAMA. O familie cu 9 copii a ramas pe drumuri, dupa ce casa le-a fost mistuita de un INCENDIU

Un barbat imobilizat la pat si-a pierdut viata, vineri dimineata, in urma unui incendiu izbucnit in apartamentul sau dintr-un bloc din Ramnicu Valcea, iar pompierii i-au evacuat pe toti cei 30 de locatari ai imobilului, zece persoane primind ingrijiri medicale dupa ce au suferit atacuri de panica.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Valcea, incendiul s-a produs vineri dimineata intr-un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul Ostroveni din municipiul Ramnicu Valcea.

Focul, izbucnit de la o tigara uitata aprinsa, a cuprins dormitorul locuintei si a ars mocnit pana in momentul in care geamul camerei s-a spart si vecinii au observat fumul, sunand la 112.

Citeste si: CONSTANTA: Femeie disparuta, gasita inecata in mare in zona Cazinoului

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, au oprit alimentarea cu gaz si energie electrica a intregului imobil si i-au evacuat, preventiv, pe toti cei 30 de locatari de pe scara unde s-a produs incendiul.

Citeste si: COPIL INJUNGHIAT la BISTRITA! Acesta a fost OMORAT de alti MINORI

Zece persoane au suferit atacuri de panica, primind ajutor medical la fata locului de la echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanta si SMURD.

Dupa lichidarea incendiului, un barbat de 69 de ani, bolnav cronic si imobilizat la pat, a fost gasit mort in dormitorul locuintei.

In urma incendiului toate bunurile din apartamentul cuprins de flacari au fost distruse.