TRAGEDIE in TENIS: O jucatoare in varsta de 30 de ani a MURIT

O noua TRAGEDIE s-a petrecut in TENIS, dupa ce sportiva ELENA BALTACHA a MURIT la numai 30 de ani. BALTACHA era fiica fostului mare fotbalist SERGHEI BALTACHA, fundasul care a bifat peste 300 de partide pentru echipa DINAMO KIEV si a fost considerat unul dintre cei mai buni jucatori ai nationalei fostei URSS.

Fosta jucatoare de tenis ELENA BALTACHA a incetat din viata la varsta de 30 de ani, ea suferind de CANCER la FICAT, a anuntat la Londra, familia sa. BALTACHA  a anuntat in luna martie ca sufera de aceasta boala incurabila cu care fusese diagnosticata in luna ianuarie.

Citeste si: Kristof Goddaert a murit la 27 de ani, lovit de autobuz 

ELENA BALTACHA a reprezentat Marea Britanie si s-a retras din activitatea sportiva in noiembrie 2013. Cea mai buna clasare a ei a fost locul 49 WTA  in 2010. BALTACHA, originara din Kiev, a fost crescuta in Scotia, tara in care familia sa s-a stabilit dupa ce tatal sau a evoluat, in finalul carierei, pentru Inverness.

Citeste si: A MURIT Tom Finney, unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Angliei. VIDEO 

Tatal ELENEI BALTACHA, Serghei, a evoluat impotriva STELEI in cadrul SUPERCUPEI EUROPEI din 1987, dar si impotriva ROMANIEI la CM din ITALIA 90.

Sursa foto: metro.co.uk