TRAGEDIE la AERODROMUL CLINCENI: INSTRUCTORUL de PARASUTISM a fost RESUSCITAT la 40 de minute dupa ce a fost declarat MORT. UPDATE

Trei PARASUTISTI s-au ciocnit in aer, duminica dimineata, la AERODROMUL CLINCENI, iar unul dintre ei a MURIT iar ceilalti doi au fost RANITI GRAV, informeaza  postul B1 TV.

UPDATE 11.20: RASTURNARE de SITUATIE la SPITALUL FLORESCA! INSTRUCTORUL de PARASUTISM ADRIAN COSTANDACHE a fost RESUSCITAT la 40 de minute dupa ce a fost declarat MORT! Informatia transmisa anchetatorilor de reprezentantii spitalului a venit la o ora distanta dupa anuntul decesului !

ADRIAN COSTANDACHE este internat la Spitalul Floreasca in stare grava, aflandu-se la sectia de Terapie Intensiva, in COMA INDUSA. ADRIAN COSTANDACHE, in varsta de 44 de ani, este cunoscut ca unul dintre cei mai buni specialisti din tara noastra in domeniul parasutismului. Si sotia sa este instructor de zbor, ambii avand mii de zboruri la activ. ADRIAN COSTANDACHE tocmai a devenit tatic, recent, pentru a doua oara.

UPDATE DUMINICA 19.00 ELENA NICA, portarita echipei de handbal UNIREA SLOBOZIA este una dintre VICTIME (detalii AICI)

UPDATE DUMINICA 15.30: Din pacate si FEMEIA care a fost implicata in accidentul tragic de la AERODROMUL CLINCENI a DECEDAT din cauza ranilor suferite, INFORMEAZA postul B1 Tv citand surse medicale de la Spitalul Universitar.

Primul apel la ISU Bucuresti a venit in jurul orei 9.20, ca urmare a acestui TRAGIC ACCIDENT. Echipajele de prim ajutor au ajuns imediat la fata locului si au gasit doi barbati si o femeie RANITI. Unul dintre barbati, in varsta de 35 de ani, a fost, ulterior, declarat DECEDAT, iar celalalt, in varsta de aproximativ 43 de ani, este in stop cardio-respirator, inconstient (in coma indusa) si este trasportat la un spitalul FLOREASCA.

Femeia, in varsta de 27 de ani,  este constienta, vorbeste cu echipajul SMURD aflat la fata locului si va fi si ea transportata la spitalul UNIVERSITAR din CAPITALA. Femeia are traumatisme multiple in zona toracica, bazinului si craniului.  

Pentru cei doi RANITI pronosticul este unul rezervat a declarat doctorul CALOTA, reprezentant SMURD de la Spitalul Floreasca. Secretarul de stat Raed Arafat a declarat pentru sursa citata ca, in mod cert, acestia nu sunt PARASUTISTI MILITARI.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul