Tragedie la Arad: Două tinere au murit după ce au plonjat cu mașina într-un lac! Cine sunt acestea

Încă o tragedie zguduie România, de această dată petrecută în județul Arad. Două tinere de 24 respectiv 26 de ani au murit, duminică seara, după ce au plonjat cu maşina într-un lac, de la o înălţime de aproximativ 25 de metri.

Alţi doi băieţi, aflaţi în aceeași mașină, au reuşit să iasă la timp şi au înotat către mal, iar acum se află în afara oricărui pericol. Cei patru tineri, din Timiş, şi-au petrecut ziua pe plaja amenajată pe malul lacului Ghioroc, din judeţul Arad. Seara au mers cu maşina pe un drum agricol, aflat pe partea opusă a lacului, iar la un moment dat, tânăra de 24 de ani, aflată la volan, a pierdut controlul autoturismului.

Citește și: ACCIDENT JIBOU. ȘOFERIȚA VINOVATĂ A AFLAT DE MOARTEA CELOR PATRU COLEGE! REACȚIA ACESTEIA

Maşina a derapat şi a căzut într-o pantă abruptă de 25 de metri, apoi s-a oprit în apă. Cei doi băieţi, de 18 respectiv 27 de ani, aflaţi pe bancheta din spate, au reuşit să iasă şi au înotat spre mal. Tinerele, în schimb, nu au mai avut nicio şansă. Scafandrii le-au scos din apă după 25 de minute şi au fost resuscitate la faţa locului. Însă patru ore mai târziu, au murit la spital. 

Unul dintre tinerii care au reușit să se salveze era iubitul uneia dintre fete. Laura Bogdănescu avea 26 de ani și lucra la firma Valeo din Timișoara. Absolvise liceul Shakespeare din oraș și studiase la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ale Banatului.

Adelina Stângaciu, cea care se afla la volan, avea 24 de ani și studiase management la Universitatea C-tin Drăgan și Științe Economice, la FEEA, în cadrul Universității de Vest. Prietenii povestesc că iubea mașinile și viteza, informează opiniatimișoarei.ro.

„A alunecat maşina, a căzut maşina şi a plonjat în apă. M-am trezit, trăgeam aer, dădeam din mâini, am prins aer afară din maşină. În momentul ăsta, nu ştiu să vă explic nimic!”, a explicat unul dintre băieții răniți, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: opinia timisoarei