TRAGEDIE la BUZAU: O TANARA de 20 de ani a MURIT sub ochii IUBITULUI

TRAGEDIE la BUZAU. O TANARA, in varsta de 20 de ani, a MURIT, sambata noapte, in timpul unui concert al unei trupe de muzica in cadrul Serbarilor Timisoreana, manifestari care au loc in Piata Dacia, din municipiul BUZAU.

Sambata seara, in jurul orei 22:00, tanara, care era insotita de catre prietenul sau la concert, s-a prabusit, cazand pe caldaram. Initial, ea a cerut primit ajutor voluntarilor de la punctul de prim ajutor amenajat in zona, informeaza News.ro.

CITESTE SI: POSADA: O MASINA A CAZUT IN RAPA DE LA 20 DE METRI INALTIME PE DN 1

Ulterior, medicii de la Ambulanta au preluat-o in stare de inconstienta si au transportat-o la spital. Personalul Serviciului de Ambulanta Judesean Buzau a facut manevre de resuscitare timp de 45 de minute, insa tanara nu si-a mai revenit, fiind declarat decesul. Potrivit reporterbuzoian.ro, fata ar fi facut stop cardio-respirator.

Prietenul fetei le-a declarat medicilor ca aceasta nu consumase alcool, nu era fumatoare si nici nu stia ca ar suferi de vreo boala grava. Cauza decesului tinerei de 20 de ani urmeaza sa fie stabilita in urma necropsiei.

Sursa foto: realitatea