Tragedie la FCSB. Un jucător este devastat: ”Tată sper că ai murit fericit!”

Aristidis Soiledis trece, din punct de vedere personal, printr-una dintre cele mai grele perioade din viață. Tatăl fundașului grec de la FCSB a decedat luni, după o lungă bătălie purtată cu cancerul. Tragedia vine la doar câteva luni de la trecerea în neființa a fratelui lui Soiledis.

Aristidis Soiledis a fost integralist în ultimele două meciuri disputate de FCSB în campionat. După ce a evoluat fundaș central în disputa cu Gaz Metan, în care „roș-albaștrii” au câștigat fără gol primit, Soiledis a început tot în centrul apărării și la Ovidiu, contra Viitorului, unde a și reușit să deschidă scorul în prima repriză.

La finalul jocului, în care a evoluat atât fundaș central, cât și în banda stângă a apărării, după înlocuirea lui Ionuț Panțîru, Aristidis Soiledis a declarat că îi dedică reușita tatălui său, care trece printr-o perioadă dificilă.

La mai puțin de 24 de ore de la meciul cu Viitorul, Aristidis Soiledis a anunțat pe contul personal de Instagram că tatăl său a trecut în neființa: „Tatăl meu, dragul meu, așteptai să dau un gol ca să mergi pe lumea cealaltă? Mereu mi-ai spus asta, să marchez. Sper că ai murit fericit. Te voi iubi întotdeauna. Îți mulțumesc pentru tot. Să ai grijă de noi din Ceruri!”.

Aristidis Soiledis a fost transferat de FCSB în august, după un început de sezon cu evoluții apreciabile în tricoul celor de la FC Botoșani. Mutarea în București a venit pentru grec la doar o lună după ce familia sa a fost lovită de o altă tragedie. Fratele lui Aristidis Soiledis, Mars, a decedat la 38 de ani, după ce a suferit un atac de cord.

Fundașul grec a fost adus în fotbalul românesc de FC Botoșani, iar după un sezon în care a evoluat în nordul Moldovei, pentru a acoperi zona lăsată vacantă de plecarea lui Junior Morais și accidentarea de lungă durată a lui Marko Momcilovic, Gigi Becali l-a adus la FCSB.  În acest sezon, Soiledis a evoluat în 17 meciuri pentru „roș-albaștri”, reușind să marcheze un gol.

Sursa foto: sport