Tragedie la Hollywood! Iubita lui JIM CARREY s-a sinucis. Ce a scris in biletul de adio

Cathriona White, iubita in varsta de 28 de ani a celebrului actor Jim Carrey, si-a pus capat zilelor, informeaza site-ul TMZ.

Jim Carrey a dat o declaratie privind sinuciderea iubitei sale: “Sunt socat si profund indurerat de trecerea in nefiinta a iubitei mele Cathriona. Era cu adevarat o floare de Iris delicata si buna, prea sensibila pentru aceasta lume, pentru care sa iubeasca si sa fie iubita era tot ce conta pe lumea asta. Inima mea este alaturi de familia, prietenii ei si toti cei care au iubit-o. Ea in viata noastra a fost o raza de lumina.”

Politia din Los Angeles a confirmat faptul ca iubita celebrului actor Jim Carrey si-a pus capat zilelor.

Autoritatile nu au oferit detalii privind locul unde a fost gasit trupul neinsufletit al tinerei de 28 de ani.

Potrivit TMZ, relatia dintre actor si Cathriona White a fost una cu urcusuri si coborasuri, acestia despartindu-se si impacandu-se de mai multe ori. Ultima lor cearta fusese luna aceasta, cand se pare ca au hotarat sa ia din nou o pauza. 

Biletul de adio pe care Cathriona l-ar fi lasat inainte sa-si puna capat zilelor i-ar fi adresat lui Jim Carrey si vorbeste in el despre despartirea lor din luna septembrie.

Surse citate de TMZ sustin ca principala cauza a mortii ar fi o supradoza. Trupul ar fi fost descoperit de doi prieteni ai acesteia.