TRAGEDIE la PREDEAL: O femeie INSARCINATA in sapte luni a MURIT! Un MEDIC incearca sa salveze BEBELUSUL

O femeie insarcinata in sapte luni a murit in urma unui accident produs, joi, in Predeal, iar un medic incearca sa salveze copilul la locul accidentului, informeaza News.ro.

Un medic de la Maternitatea Brasov a mers in zona unde a avut loc accidentul pentru a incerca sa resusciteze copilul, femeia decedata fiind supusa unei interventii de cezariana la fata locului. In accidentul produs, dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat sub o autoutilitara, pe DN1, la iesirea din Predeal, au mai fost ranite doua persoane.

Circulatia in zona este blocata pe ambele sensuri de mers. Potrivit politistilor rutieri, accidentul produs pe fondul oboselii la volan s-a petrecut pe DN 1, la iesirea din Predeal, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a ajuns direct sub rotile unei autoutilitare. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov spun ca soferul autoutilitarei si cele doua persoane din autoturism au fost grav ranite.

Una dintre victime, o femeie insarcinata in sapte luni, a intrat in stop cardiorespirator, iar medicii sositi la locul accidentului au incercat sa o resusciteze, insa fara succes. Din primele cercetari se pare ca accidentul s-a produs din cauza oboselii.

Sursa foto: jurnalul