TRAGEDIE TURCIA: Cel mult 18 mineri mai sunt blocati in SUBTERAN la SOMA

“In mina mai sunt BLOCATI maximum 18 mineri”, a anuntat vineri ministrul turc al Energiei Taner Yildiz. Ministrul a sugerat ca acesti mineri sunt morti, deoarece a spus ca bilantul total al tragediei urmeaza sa creasca la “301 sau 302 morti”.

TRAGEDIE TURCIA. “Nu sunt sute de persoane BLOCATE in mina, asa cum afirma unii”, a subliniat el. Interventia se va incheia dupa ce toti MINERII care se mai afla in galerii vor fi scosi afara, a declarat ministrul dupa trei zile de la cea mai grava catastrofa industriala din Turcia.

Citeste si: TRAGEDIE Turcia: Peste 200 de morti si alte cateva sute de MINERI blocati in subteran. UPDATE 

Proteste au avut loc miercuri si joi la Ankara, Istanbul, precum si in alte orase din Turcia, manifestatii denuntand neglijenta Guvernului islamo-conservator al premierului Erdogan in tragedia de la Soma.

TRAGEDIE TURCIA. Unii protestatari ii reproseaza premierului Erdogan ca a ignorat avertismente repetate privind lipsa de securitate a minelor din Turcia. Premierul Recep Tayyip Erdogan a respins orice responsabilitate a Guvernului sau in catastrofa miniera de la Soma. Potrivit echipelor de salvare, zeci de mineri ar fi in continuare blocati in mai multe galerii subterane ale minei.

Citeste si: TURCIA: Bilantul accidentului minier a ajuns la 282 de morti, alti 90 de mineri aflati sub pamant au sanse minime de supravietuire 

Marti la mina de carbune de la Soma, aflata in vestul Turciei, a avut loc un ACCIDENT soldat, pana in prezent, cu 284 de MORTI.

Sursa foto: politik.md