TRAGEDIE UCRAINA: Kievul suspenda ARMISTITIUL in zona prabusirii aeronavei

Guvernul UCRAINEAN a decis sa suspende ARMISTITIUL decretat in zona prabusirii avionului malaezian MH17, in estul Ucrainei controlat de REBELI, dupa ce EXPERTII INTERNATIONALI au incetat cautarea RESTURILOR UMANE la locul catastrofei.

“Regimul ARMISTITIULUI in zona prabusirii (…) nu va mai fi in vigoare” pana la reluarea CAUTARILOR, a informat Guvernul intr-un comunicat, publicat pe site-ul sau.

Citeste si: AUSTRALIA, ZI DE DOLIU NATIONAL IN MEMORIA VICTIMELOR ZBORULUI MH17

Cautarea RESTURILOR UMANE la locul prabusirii avionului malaezian, in estul Ucrainei, a fost SUSPENDATA pana la noi ordine, din ratiuni de securitate, a anuntat miercuri premierul Olandei, Mark Rutte. “Nu are niciun sens sa continuam misiunea in aceste conditii”, a declarat Mark Rutte intr-o conferinta de presa.

Avionul Boeing 777 al companiei MALAYSIA AIRLINES s-a PRABUSIT pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii PRORUSI.

Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Printre VICTIME se numara 193 de cetateni olandezi. Toate persoanele aflate la bord au MURIT.

UCRAINA: NOI LUPTE SANGEROASE INTRE FORTELE UCRAINENE SI SEPARATISTI. CAUTAREA VICTIMELOR ZBORULUI MH17 CONTINUA

Sursa foto: gurlys.com