TRAGEDIE UCRAINA: Mai multe CORPURI NEINSUFLETITE, descoperite la locul prabusirii aeronavei

O bucata din fuselajul avionului Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines, si mai multe CORPURI NEINSUFLETITE au fost gasite intr-o zona impadurita la locul prabusirii, in Ucraina, au anuntat vineri mass-media australiene, relateaza DPA.

“Am gasit RAMASITE PAMANTESTI ieri si mai multe din nou astazi”, a declarat Michael Bociurkiw, purtator de cuvant al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa, citat de Sydney Morning Herald.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: INCA 74 PERSOANE DECEDATE DUPA PRABUSIREA AERONAVEI AU FOST ADUSE IN OLANDA

Oficialul OSCE a vizitat regiunea Donetk cu anchetatori din Olanda, Malaezia si Australia. Vizita este prima efectuata de echipa din Australia. La bordul AVIONULUI DOBORAT in estul Ucrainei se aflau 37 de cetateni australieni si rezidenti in Australia.

“Cea mai semnificativa descoperire facuta astazi este ca am mers intr-o zona impadurita si am descoperit o bucata imensa de fuselaj”, a declarat Michael Bociurkiw, citat de ABC.

AVIONUL Boeing-777 care efectua cursa Amsterdam-Kuala Lumpur, avand 298 de persoane la bord, a fost doborat la 17 iulie in spatiul aerian din estul Ucrainei, foarte probabil de o racheta lansata din zona controlata de REBELII PRORUSI.

AVION DOBORAT UCRAINA: AUSTRALIA TRIMITE POLITISTI LA LOCUL PRABUSIRII

Sursa foto: thenational.ae