TRAGEDIE UCRAINA: O prima victima a catastrofei aviatice, IDENTIFICATA in Olanda

O PRIMA VICTIMA a ACCIDENTULUI AVIATIC soldat cu 298 de MORTI in estul Ucrainei a fost identificata sambata, in Olanda, de catre o echipa de experti medico-legali, a anuntat Ministerul olandez al Justitiei.

“Astazi, o PRIMA VICTIMA a catastrofei zborului MH17 a fost identificata”, a declarat ministerul, potrivit unui comunicat, adaugand ca “este vorba de o persoana de nationalitate olandeza”. Identitatea acestei VICTIME nu a fost precizata.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: CASA ALBA: VLADIMIR PUTIN, “VINOVAT” DE PRABUSIREA ZBORULUI MH17

“Familia si primarul localitatii de unde provenea victima au fost informati”, a adaugat sursa citata, subliniind ca procesul de identificare a CADAVRELOR ar putea dura mai multe luni.

AVIONUL BOEING 777 al companiei Malaysia Airlines s-a PRABUSIT pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si SEPARATISTII PRORUSI. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de persoane, dintre care 193 de cetateni olandezi.

Potrivit Statelor Unite, acesta a fost DOBORAT de o racheta sol-aer lansata dintr-o zona controlata de REBELII PRORUSI.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: ULTIMA AERONAVA CU RAMASITE ALE VICTIMELOR CATASTROFEI AVIATICE A PLECAT SPRE OLANDA

Incepand de miercuri, 227 de sicrie continand CADAVRE ale victimelor au fost transportate in Olanda.

Identificarea VICTIMELOR se desfasoara intr-o cazarma militara din Hilversum, la sud-est de Amsterdam, iar peste 200 de experti medico-legali din diferite tari participa la acest proces.

Sursa foto: mamaiafm.ro