TRAGEDIE UCRAINA-Premierul australian: Locul prabusirii zborului MH17 a fost ALTERAT “la scara industriala”

Locul PRABUSIRII avionului Malayisia Airlines in estul Ucrainei a fost ALTERAT “la scara industriala”, a declarat marti premierul australian, Tony Abbott, evocand “o tentativa de a masca probele”.

“Ceea ce avem acolo sunt indicii ALTERATE la o scara industriala. Acest lucru trebuie sa inceteze”, a precizat el. “Dupa crima vine tentativa de a masca probele”.

Citeste si: VIDEO AVION DOBORAT. MOMENTUL IN CARE UN SEPARATIST IA UN INEL CE AR APARTINE UNEIA DINTRE VICTIME

Trenul frigorific care transporta CADAVRELE persoanelor aflate la bordul avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, doborat probabil de o racheta, joi, a ajuns marti in jurul pranzului la Harkov, oras controlat de Guvernul de la Kiev.

Separatistii prorusi au predat unor oficiali malaysieni, in cursul noptii de luni spre marti, la Donetk, CUTIILE NEGRE ale avionului prabusit joi intr-o zona din estul Ucrainei aflata sub controlul lor.

In acelasi timp, ei au anuntat in fata presei instituirea unui armistitiu pe o raza de zece kilometri in jurul locului prabusirii aparatului apartinand companiei Malaysia Airlines.

Locul CATASTROFEI “a fost calcat in picioare de la inceput si am vazut tot felul de indivizi care stateau si strangeau ramasitele, am vazut si echipamente grele venind la locul tragediei”, a declarat seful Guvernului australian.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: TRENUL CU TRUPURILE VICTIMELOR DIN AVIONUL DOBORAT A AJUNS LA HARKOV

“Ultimele imagini duc cu gandul la un santier de demolari. Este inacceptabil”, a subliniat el.

 Sursa foto: suara.com