Tragedie! Un fost jucător de la Celtic și Manchester United a murit la numai 36 de ani

Liam Miller, fost fotbalist care a evoluat pentru Manchester United și Celtic, a murit la numai 36 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Fostul internațional irlandez era diagnosticat cu cancer la pancreas din noiembrie 2017 și nu a mai putut fi salvat, potrivit Sky Sports. În ultimele luni, Miller a incercat mai multe tratamente în SUA si Irlanda, dar acestea nu au dat roade.

Liam Miller a evoluat în cariera sa pentru echipe precum Celtic, Manchester United si Hibernian. El a strâns 21 de prezențe în naționala Irlandei, între 2004 si 2009, reusind si un gol.

“Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui”, a fost reacția imediată a clubului Celtic, unde mijlocașul a jucat 4 ani.

Liam Miller a jucat 24 de minute în meciul din sezonul 2004-2005 dintre Dinamo și Manchester United, scor 1-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Atunci mijlocașul a pasat în fața porții la autogolul lui Angelo Alistar, notează gsp.

Sursa foto: bbc