TRAGEDIE! Un MILITAR al Regimentului 30 Garda a MURIT in urma unui GRAV ACCIDENT

Un militar al Regimentului 30 Garda ranit grav intr-un accident produs miercuri pe DN1 la iesirea din Teius spre Alba Iulia a decedat in pofida manevrelor de resuscitare efectuate de catre echipajul SMURD prezent la fata locului, informeaza Agerpres. 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a precizat ca militarul ranit in accident a murit la fata locului.

Potrivit unui comunicat al MApN transmis AGERPRES, in jurul orei 16,30, la iesirea din localitatea Teius spre municipiul Alba Iulia, o autocisterna a intrat pe contrasens si a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Garda care circula regulamentar.

Un autocar MApN in care se aflau 27 de persoane a fost implicat miercuri intr-un accident pe DN1, la iesirea din Teius spre Alba Iulia, in urma caruia au fost ranite grav trei persoane, una dintre acestea fiind transportata cu un elicopter SMURD la Targu Mures.

Potrivit unui comunicat al MApN, in jurul orei 16,30, la iesirea din localitatea Teius spre municipiul Alba Iulia, o autocisterna a intrat pe contrasens si a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Garda care circula regulamentar.

“In urma coliziunii a rezultat ranirea grava a unui subofiter. Un echipaj SMURD a ajuns de urgenta la locul accidentului si ii acorda militarului ingrijiri medicale pentru a-l stabiliza hemodinamic in vederea transportarii cu elicopterul la spital”, precizeaza MApN.

Din primele informatii, au fost raniti grav doi ocupanti ai autocisternei si unul dintre militarii aflati in autocarul MApN. Acesta din urma a fost transportat cu un elicopter SMURD la Targu Mures, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba, Alina Marescu.

In urma accidentului, traficul a fost blocat pe un sens de mers intre Teius si Alba Iulia.

 Sursa foto adevarul