WESLEY LOPES: Sunt bine mersi! Am auzit ca cineva m-ar fi “OMORAT”!

Fostul jucator al lui FC Vaslui, WESLEY LOPES, ar fi incetat din viata la 35 de ani, dupa ce ar fi suferit un ATAC de CORD la antrenament, anunta presa araba si cea spaniola, citata de Prosport si Sportro.

UPDATE 2:  WESLEY LOPES a ramas stupefiat si a oferit prima reactie: „Am auzit ca m-a omorat cineva. Ce gluma…sunt mai bine si mai sanatos ca oricand. Chiar acum sunt cu sotia si cu baiatul meu si ne simtim bine. Nu ştiu de unde a iesit aceasta stire proasta. Cred ca cineva a vrut sa faca o gluma. Linistiti-va! Wesley mai are mult de trait. Am primit foarte multe telefoane din Romania, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a spus WESLEY LOPES pentru FANATIK.RO. 

UPDATE 1: Informatiile din presa braziliana sunt contradictorii si nu confirma deocamdata aceasta informatie aparuta in mass media din tarile arabe, preluata inclusiv de presa de specialitate autohtona!

STIRE INITIALA

WESLEY LOPES juca in Brazilia, la Barbarense, acolo unde ar fi suferit un atac de cord in timpul antrenamentului. Brazilianul WESLEY LOPES este cel mai bun marcator strain din istoria Ligii I. WESLEY LOPES a jucat timp de 4 sezoane la FC Vaslui, evoluand in urma cu 2 ani si la CSMS Iasi.

“Imi pare extrem de rau, a incantat fotbalul romanesc prin evolutiile lui, e pacat de ce s-a intamplat, orice cuvant e de prisos. Era un jucator de o forta incredibila. Uneori stateau pana dimineata si la 11 aveau antrenament, singurul care era fresh era WESLEY LOPES, nu credeam pe nimeni ca pierdea noptile, nu se cunostea, facea antrenamentul 100%. Putea sa faca ce vrea cu viata lui, putea sa bea cat vrea dar la meciuri e numarul 1. Cred ca la capitolul asta il batea pe Tamas, ii baga sub masa, era rezistent la bautura. WESLEY LOPES era cu mult peste toti, chiar si peste Lucian Sanmartean, care e febletea mea, dar WESLEY LOPES era peste el.”, a spus ADRIAN PORUMBOIU intr-o interventie telefonica la Sportro.

Sursa foto: prosport si sport