TRAGERE la SORTI: CFR CLUJ si PETROLUL PLOIESTI isi cunosc adversarii

CFR CLUJ, PETROLUL PLOIESTI si ASTRA GIURGIU si-au aflat viitoarele adversare din tururile preliminare ale EUROPA LEAGUE. TRAGEREA la SORTI a avut loc luni la Nyon in Elvetia cu incepere de la ora 15.00.

Prima care a fost extrasa din urne a fost CFR CLUJ, gruparea din Gruia urmand sa evolueze in TURUL II PRELIMINAR in compania echipei JAGODINA din Serbia, ocupanta locului trei in editia precedenta de campionat dupa granzii Partizan Belgrad si Steaua Rosie Belgrad.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversarul din TURUL II preliminar al LIGII CAMPIONILOR 

PETROLUL PLOIESTI va juca in TURUL II PRELIMINAR al EUROPA LEAGUE impotriva castigatoarei din meciul programat in TURUL I PRELIMINAR intre echipa georgiana SIONI BOLNISI, locul 3 in campionat, si cea albaneza FLAMURTARI, locul sapte in campionat si castigatoarea Cupei Albaniei. “GAZARII” din Ploiesti vor juca primul meci pe teren propriu. 

Partidele din TURUL II PRELIMINAR  se vor disputa pe 17 si 24 iulie.

Trebuie de precizat si faptul ca atat CFR CLUJ, cat si PETROLUL PLOIESTI au fost capi de serie la tragerea la sorti efectuata astazi la Nyon. ASTRA GIURGIU isi va afla adversarul in urmatoarele minute, deoarece castigatoarea CUPEI ROMANIEI va intra in competitie din TURUL III PRELIMINAR.

Sursa foto: uefa.com