Tragere la sorti Champions League, turul 3 preliminar. STEAUA vs DINAMO TBILISI (Georgia) LIVE TEXT

Tragere la sorti Champions League, turul 3 preliminar. UPDATE: 13.27: Dinamo Tbilisi a castigat defuncta Cupa a Cupelor in anul 1981. Este cea mai galonata echipa din fosta tara sovietica, Dinamo reusind sa castige titlul si cupa in fosta URSS si Georgia.

UPDATE: 13.23: Dinamo Tbilisi a mai jucat cu doua echipe romanesti in cupele europene: 16-imile Cupei UEFA in sezonul 1987-88 – Victoria Bucuresti 2-1 si 0-0; primul tur preliminar al Cupei UEFA in sezonul 1994-95 – Universitatea Craiova 2-0 si 2-1.

UPDATE: 13.20: Dinamo Tbilisi are in lot 5 jucatori straini si cativa internationali georgieni!

UPDATE: 13.16: Antrenorul celor de la Dinamo Tbilisi este un bun cunoscator al fotbalului din Romania, cehul Dusan Uhrin jr!

UPDATE 13.15: Steaua a avut noroc la tragerea la sorti! Ros-albastrii vor intalni echipa georgiana DINAMO TBILISI!

UPDATE: 13.10: Steaua Bucuresti va juca in turul trei  preliminar cu invingatoarea dintre FC Dinamo Tbilisi (GEO)/ EB/Streymur (FRO) 6-1 in meciul tur din turul 2 preliminar!

UPDATE: 13.07: Steaua Bucuresti va juca mansa de acasa a turului trei preliminar pe arena din Ghencea, din cauza lucrarilor de refacere a gazonului de pe National Arena.

UPDATE: 13.03: Giani Infantino, secretarul general al UEFA, face anunturile obisnuite inaintea tragerii la sorti a turului trei preliminar al Champions League. Impreuna cu Giorgio Marchetti, directorul de competitii, ei fac cunoscute detaliile tehnice ale tragerii propriu-zise.

UPDATE: 13.01: A inceput tragerea la sorti!

De la ora 13.00 va incepe tragerea la sorti a partidelor din turul trei preliminar al Champions League, Steaua Bucuresti aflandu-se in urna capilor de serie. Steaua este aproape calificata in aceasta faza a competitiei dupa ce in prima mansa a turului doi preliminar a trecut cu 3-0 de campioana Macedoniei, Vardar Skopje.

Tragerea la sorti a turului trei preliminar al Champions League se efectueaza la Nyon, la sediul UEFA, Steaua Bucuresti aflandu-se printre capii de serie. Iata care sunt posibilii adversari ai campioanei Romaniei:

Birkirkara FC (MLT)/NK Maribor (SVN) 0-0
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/PFC Ludogoret Razgrad (BUL) 2-1
Győri ETO FC (HUN)/Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 0-2
Sligo Rovers FC (IRL)/Molde FK (NOR) 0-1
FC Dinamo Tbilisi (GEO)/ EB/Streymur (FRO) 6-1

Sursa foto: uefa.com