Tragere la sorți, Europa League. FCSB și FC Botoșani și-au aflat adversarele din turul II preliminar

Tragere la sorți, Europa League. FCSB și FC Botoșani, reprezentantele României în turul II preliminar al competiției își vor afla, luni de la ora 14.00, adversarele.

Update: FCSB o va înfrunta în turul II preliminar pe echipa sârbă Backa Topola! Roș-albaștrii vor evolua în deplasare, manșa urmând să se desfășoare într-un singur tur.

FC Botoșani și-a aflat și ea adversara. Elevii antrenorului Marius Croitoru vor primi vizita celor de la Skendija, locul 3 în ultimul sezon din campionatul Macedoniei.

Calendar Europa League:

1 septembrie: tragerea la sorți pentru turul III preliminar

17 septembrie: turul II preliminar

18 septembrie: tragerea la sorți pentru play-off

24 septembrie: turul III preliminar

1 octombrie: play-off.

Știre inițială

Tragerea la sorți a partidelor care se vor disputa într-o singură manșă în data de 17 septembrie va avea loc la sediul UEFA de la Nyon. Conform grupelor anunțate de forul continental, FCSB va fi cap de serie la tragerea la sorți a partidelor din turul II preliminar al Europa League și va putea avea ca adversară una dintre echipele următoare: OFI Creta (Grecia), Teuta (Albania) şi Backa Topola (Serbia).

La rândul său, FC Botoșani nu este cap de serie şi va evolua cu una dintre formaţiile Partizan Belgrad (Serbia), Shkendija (Macedonia) sau Bate Borisov (Belarus).

Sursa foto: uefa