Tragere la sorți, play-off Europa League! FCSB, CSU Craiova și CFR Cluj și-au aflat posibilii adversari

Tragere la sorți, play-off Europa League. Luni, de la ora 14.30, va avea loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Europa League la sediul UEFA de la Nyon (Elveția). CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova sunt cele trei echipe românești care participă la tragere.

Update 2: CFR Cluj, campioana României va participa în play-off-ul Europa League doar dacă pierde dubla cu Celtic din turul III al preliminariilor Champions League. CFR va fi cap de serie și va juca împotriva câștigătoarei meciului Sheriff Tiraspol –  AIK Stockholm. Primul meci ar urma să joace acasă primul meci.

Dacă îi învinge pe grecii de la AEK, CSU Craiova se va duela în play-off cu învingătoarea meciului Sparta Praga / Trabzonspor. Primul meci se va juca în România.

Dacă se califică în play-off-ul Europa League, FCSB se va duela cu învingătoarea meciului Ventspils – Vitória Guimaraes.  Turul se va juca în România.

Update: Gratie coeficientului adversarei din turul trei preliminar, Celtic Glasgow, clujenii au fost plasati in urna capilor de serie la tragerea la sorti de la Nyon. In cazul in care o va invinge pe Celtic, CFR Cluj va da piept in playoff cu campioana Cehiei, Slavia Praga.

Meciurile din playoff sunt programate pe 20/21 august (turul), respectiv 27/28 august (returul). Pana atunci, intalnirea dintre CFR Cluj si Celtic Glasgow, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa pe 7 august (turul), respectiv 13 august (returul).

Știre inițială

Meciurile din play-off-ul Europa League vor avea loc pe 22 și 29 august.

CFR Cluj

CFR Cluj își află posibila adversară în cazul în care va trece în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor de scoțienii de la Celtic.

TRAGEREA LA SORȚI A PLAY-OFF-ULUI LIGII CAMPIONILOR:

Capi de serie:

PAOK (GRE) / Ajax (NED)

CFR Cluj (ROU) / Celtic (SCO)

Crvena zvezda (SRB) / København (DEN)

GNK Dinamo (CRO) / Ferencváros (HUN)

Non-capi de serie:

Young Boys (SUI)

APOEL (CYP) / Qarabag (AZE)

Slavia Praga (CZE)

Maribor (SVN) / Rosenborg (NOR)

Campioana României va participa la tragerea la sorți a play-off-ului din Europa League doar dacă pierde dubla cu Celtic din turul III al preliminariilor Champions League. CFR ar fi cap de serie și ar avea adversari accesibili.

CU CINE POATE PICA CFR CLUJ:

Maccabi Tel-Aviv / Suduva

Ararat-Armenia / Saburtalo

Riga FC / HJK Helsinki

Dudelange / Nõmme Kalju

Sheriff Tiraspol / AIK (SWE).

Citește și: FCSB, CSU CRAIOVA ȘI CFR CLUJ ȘI-AU AFLAT POSIBILELE ADVERSARE DIN PLAY-OFF-UL CUPELOR EUROPENE

FCSB

FCSB va ajunge în play-off dacă trece de dubla cu cehii de la Mlada Boleslav din turul trei preliminar al Europa League și va fi cap de serie.

CU CINE POATE PICA FCSB:

Torino / Shakhtyor Soligorsk

Ventspils / Vitória Guimaraes

Austria Wien / Apollon Limassol

Midtjylland / Rangers

CSU Craiova

Oltenii au o misiune dificilă în turul III preliminar al Europa League, unde se duelează cu AEK Atena. Dacă îi învinge pe greci, Craiova nu va fi cap de serie în play-off.

CU CINE POATE PICA CSU CRAIOVA:

Sparta Praga / Trabzonspor

Feyenoord / Dinamo Tbilisi

AEK Larnaca / Gent

Luzern / Espanyol.

Sursa foto: uefa