Tragere la sorți, Play-off Europa League. FCSB și CFR Cluj și-au aflat posibilii adversari

Tragere la sorți, play-off Europa League. FCSB și CFR Cluj își vor afla, vineri de la ora 15.00, posibilele adversare din play-off-ul Europa League. Cele două reprezentante ale României în această competiție vor trebui să treacă mai întâi de turul III preliminar pentru a atinge faza play-off-ului.

Update: Ardelenii au avut noroc! CFR Cluj și-a aflat în urmă cu scurt timp adversara din play-off!  Dacă va trece de Djurgårdens, se va întâlni cu învingătoarea meciului KuPS (FIN) vs Sūduva (LTU). CFR Cluj va evolua acasă, play-off-ul urmând să se dispute într-o singură manșă.

De cealaltă parte, FCSB a avut și ea o tragere favorabilă, iar dacă va reuși calificarea în play-off-ul Europa League va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre APOEL Nicosia (Cipru) și Zrinjski (Bosnia). Meciul se va disputa la București.

Știre inițială

Astfel, FCSB va trebui să-i elimine pe cehii de la Slovan Liberec, în timp ce ardelenii de la CFR Cluj vor evolua împotriva suedezilor de la Djurgårdens.

Roș-albaștrii au o misiune extrem de grea nu atât datorită adversarei, cât din cauza noului coronavirus care a decimat formația finanțată de Gigi Becali. Totuși, dacă va trece de Slovan Liberec, FCSB va avea parte un examen extrem de complicat în play-off. Gruparea din Berceni poate întâlni nume grele ca Galatasaray sau Tottenham. Nici Standard Liege sau APOEL Nicosia nu sunt adversari ușori.

Adversare posibile ale FCSB-ului în play-off-ul Europa League:

Galatasaray (TUR) / Hajduk Split (CRO)

Shkëndija (MKD) / Tottenham (ENG)

Standard Liège (BEL) / Vojvodina (SRB)

APOEL (CYP) / Zrinjski (BIH)

La rândul său dacă va reuși să treacă de al treilea tur preliminar, CFR Cluj va juca o săptămână mai târziu în play-off-ul Europa League. Și ardelenii au două variante mai dificile, Dinamo Zagreb și Young Boys Berna, dar și unele mai facile precum Tirana sau Floriana. Dar și avantajul de a fi jucat deja atât cu Dinamo Zagreb, cât și cu Floriana.

Adversare posibile ale CFR-ului în play-off-ul Europa League:

Dinamo Zagreb (Croația)

Young Boys (Elveția)

Floriana (MLT) vs Flora Tallinn (EST)

Tirana (ALB)

KuPS (FIN) vs Sūduva (LTU).

Sursa foto: uefa